با آمدن فصل پاییز میوه های مخصوص این فصل به بازار آمده است. حال برای شما عزیزان بیان می کنیم هنگام خریدو نگهداری انار چه نکاتی را باید رعایت کنید؟
* انار تازه را میشود در دمای اتاق و البته در محیطی تاریک و خنک، تا یک هفته نگه داشت.
* برای نگهداری بیشتر، باید انار ترک خورده را توی یخچال گذاشت. اینطوری، تا 2 هفته میشود انار سالمی داشت.
* آنهایی که میخواهند انار تابستان را برای زمستان انبار کنند، چارهای ندارند جز اینکه دانههای آن را در ظرف درداری، در فریزر بگذارند. تجربه نشان میدهد تا 6 ماه میشود از سلامت دانههای انار مطمئن بود.
* شپشک، شته و کنه آفتهای مهم انار هستند اما «کرم گلوگاه» اصلیترین دشمن این میوه است که واقعا از گلوگاه انار وارد میشود و خرابکاری میکند. بدترین مسئلهاش هم این است که سخت میشود حریفش شد. اما بعضی انارها ذاتا نسبت به این کرم مقاوماند.
لذا هنگام خرید، اول به گلوی انار نگاه کنید؛ اگر سیاه باشد، احتمال وجود کرم گلوگاه در آن زیاد است.
* انار اصولا میوه ماندگاری است، به شرطی که در محیطی مناسب نگهداری شود. محیط مرطوب، حتی اگر یخچال باشد، باکتریها و قارچهای پوسته انار را فعال میکند و کپک میزند؛ پس انار را در ظرف دردار یا پلاستیکی - که رطوبت را حفظ میکند - نگه ندارید.