قالب های فارسی وردپرس 8

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 8

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

غذاهای دریایی را چه در خانه بپزید چه در رستوران بخورید، فرقی نمی کند چون یک انتخاب مناسب و عاقلانه است. خوراکی های دریایی منبع غنی امگا۳ هستند و کالری پایینی دارند. با این حال خیلی ها هنوز خاطره تلخ مسمومیت ماهی های جنوب را فراموش نکرده اند و خودشان را به همین دلیل از خوردن ماهی و میگو محروم می کنند. اما جای نگرانی نیست. با کمی دقت و عمل به چند توصیه زیر می توانید با خیال راحت به ماهی فروشی بروید و از خریدن ماهی سالم مطمئن باشید.

 

ماهی و میگو هر چه تازه تر باشند، به نفع خودتان است. تا جایی که می توانید از خریدن ماهی های یخ زده و بسته بندی شده دوری کنید. میگو خیلی سریع خراب می شود، چون تمام اندام های گوارشی میگو در سرش جمع شده، شروع مرحله فساد از ناحیه اتصال سر با قسمت بدن است، بنابراین وقتی نزدیک به فاسد شدن می رسد، اول سرش را می کنند. در مرحله بعد پوست میگو را جدا می کنند و عضله خالی می ماند. پس میگو باید با سر بوده و سر آن سفت و محکم به بدن چسبیده باشد. رنگ میگو بسته به گونه، نژاد و محیط زندگی میگو فرق می کند ولی بعد از پخت تقریبا تمام میگوها به رنگ صورتی مایل به قرمز درمی آیند، یعنی هر چقدر میگو بعد از پخت کمتر صورتی بشود، کیفیت پایین تری دارد. البته این دلیل نمی شود که همه میگوهای بدون سر و پوست بسته بندی شده فاسد هستند. میگوی تازه بوی بد ندارد و فقط بوی خاص میگو می دهد که اصلا تند نیست. ولی در صورت خراب شدن، بوی شدید و تند آمونیاک از آن به مشام می شود.

 

ماهی منجمد سالم هم بعد از آب شدن حالت درخشندگی دارد و گوشتش سفت است به طوری که فشار انگشت روی گوشت باعث فرورفتگی دایمی نمی شود.

 

یک سر سوزن نمک

 

همین چاشنی که خیلی ها به آن سم خوراکی سفید می گویند و بهتر است در مصرف آن صرفه جویی کنید در آشپزخانه کلی به کارتان می آید. به جای ضررش از مزیت هایش استفاده کنید:

 

اضافه کردن کمی نمک به آب باعث می شود زودتر به جوش بیاید. این طوری زمان پخت سبزیجات و غذاهای دیگر را کوتاه تر می کنید.

 

پختن تخم مرغ در آب نمک با اینکه زمان بیشتری می برد اما باعث می شود پوسته تخم مرغ راحت تر جدا بشود. پاشیدن یک ذره نمک به سفیده تخم مرغی که برای کیک آن را هم می زنید، باعث می شود سریع تر پف کند و سریع تر هم فرم بگیرد.

 

ریختن یک سر سوزن نمک در یک کاسه محتوای آب سرد باعث می شود سیب، گلابی یا سیب زمینی بعد از پوست کندن تغییر رنگ ندهند.

 

معده خود را زیر و رو نکنید

 

آیا شما از افرادی هستید که به محض سرما خوردن به سراغ داروهای خود می روید و به صورت خودسرانه انواع آنتی بیوتیک ها را وارد بدن خود می کنید؟ یا برای بهتر شدن جوش های خود مدت های طولانی است که آنتی بیوتیک می خورید؟

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.