قالب های فارسی وردپرس 8

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 8

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

افزایش سرعت انتقال داده و پشتیبان‌گیری رایانه

درگاه اتصال یواس‌بی با پا به میدان گذاشتن حدود 18 سال پیش جهشی عظیم در صنعت رایانه‌های دسکتاپ ایجاد کرد. این درگاه اتصال با آسان کردن الصاق شدن گجت‌های مختلف به رایانه‌ها، به سرعت، استانداردهای رقیب بسیاری را از سر راه خود کنار زد؛ اما سرعت انتقال داده استاندارد یواس‌بی اصلی چندان زیاد نبود.

 

سرعت 12 مگابیت بر ثانیه (Mbits‌/‌sec) برای ارسال دستورات پرینت به چاپگرها یا ارتباط و تبادلات با صفحه کلید‌ها و ماوس‌ها مناسب بود اما در خارج از این محدوده، کارایی نداشت. پس از آن با گذشت پنج سال استاندارد USB2 وارد بازار شد که با افزایش سرعت انتقال داده تا 480 مگابیت بر ثانیه به حداکثر سرعت مناسب برای انتقال و تبادل داده به وسایلی چون دیسک سخت خارجی دست یافت. با گذشت زمان فناوری پیشرفت کرد تا جایی که سرعت یواس‌بی‌2 دیگر ناکافی به نظر می‌رسید. دلیل این که اکثر رایانه‌های دسکتاپ و لپ‌تاپ امروزی به حداقل یک درگاه اتصال یواس‌بی‌3 (USB3.0) مجهزند نیز همین است. این درگاه اتصال از قابلیت انتقال داده با سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه (Gbits‌/‌sec) از سرعت انتقال داده‌ای تا 10 برابر یواس‌بی2 برخوردار است. محدوده گجت‌های قابل انطباق با یواس‌بی3 هنوز چندان گسترده نشده است، اما این استاندارد طی چند سال آینده به متداول‌ترین درگاه اتصال برای انتقال داده بدل خواهد شد. بنابراین افزودن درگاه اتصال یواس‌بی‌3 به رایانه شما یکی از ارتقاهایی است که ارزش فکر کردن را دارد.

 

چرا باید یو‌اس‌بی‌3 را انتخاب کنیم؟
این که همه کاربران به داشتن سوکت یواس‌بی اضافی روی رایانه‌شان تمایل دارند واقعیتی است که همه در مورد آن اتفاق نظر دارند، اما اضافه کردن درگاه‌های یواس‌بی اضافی به راحتی متصل کردن یک دوربین وب کم یا فلش درایو به رایانه نیست. همه گجت‌هایی که به یک درگاه یواس‌بی متصل می‌شوند پهنای باند انتقال داده مشترکی را با هم تقسیم می‌کنند. بنابر این اگر یک دیسک سخت خارجی و چند فلش درایو را به کنترل‌کننده یک درگاه یواس‌بی متصل کنید، همه آنها را وادار می‌کنید با سرعتی کمتر از آنچه که باید کار کنند. تنظیم‌کننده یواس‌بی، رابط کاربری درگاه اتصال یواس‌بی با مادربورد (و بقیه رایانه)است.

 

باید بدانید که یک رایانه دسکتاپ با یک دوجین درگاه اتصال یواس‌بی فقط از دو عدد تنظیم‌کننده یواس‌بی بهره می‌برد، اما گفتن این که کدام درگاه یواس‌بی به کدام تنظیم‌کننده متصل است، به این سادگی‌ها نیست. یواس‌بی‌3 این مشکل را حل کرده است و به دلیل پهنای باند ذکر شده 5 گیگابیت بر ثانیه‌ای خود منابع بیشتری را در اختیار سیستم می‌گذارد. درگاه یواس‌بی‌3 برای کار با وسایل خارجی مانند دیسک‌های سخت خارجی که نیاز به نقل و انتقال سریع داده دارند، بسیار مناسب است. این استاندارد جدید با استانداردهای پیشین نیز قابل انطباق است. (بنابراین گجت‌های دارای درگاه اتصال یواس‌بی‌2 و یواس‌بی می‌توانند به سوکت‌های پرسرعت یواس‌بی‌3 متصل شوند، اما نمی‌توانند از مزایای کارایی کامل آن بهره‌مند شوند، چرا که اتصال وسایل قدیمی به درگاه اتصال یواس‌بی‌3 بر سرعتشان نمی‌افزاید)

 

آیا رایانه من درگاه اتصال یواس‌بی‌3 دارد؟
سوکت‌های یواس‌بی3 از درگاه‌های اتصال یواس‌بی قدیمی‌تر (یواس‌بی و یواس‌بی2) متمایزند، اگر شما از نزدیک به داخل سوکت یواس‌بی‌3 نگاهی بیندازید متوجه 2 اتصال الکتریکی اضافی در آن می‌شوید، اما حتی به این کار هم نیازی نیست، چون ماده پلاستیکی که داخل سوکت یواس‌بی‌3 به‌کار می‌رود عموما به رنگ آبی روشن است. سوکت‌های استانداردهای قدیمی‌تر یواس‌بی و یواس‌بی2 بیشتر سفید یا سیاه رنگ هستند.

 

مراحل نصب کارت یواس‌بی
اگر رایانه شما درگاه اتصال یواس‌بی‌3 ندارد، مجهز کردن آن به این سوکت چندان مشکل نیست. اگر لپ‌تاپ‌تان شکاف پایانه کارت اکسپرس (Expresscard slot) داشته باشد، شما به آسانی با تهیه این کارت که درگاه یواس‌بی‌3 داشته باشد و متصل کردن آن به شکاف کارت اکسپرس کنار لپ‌تاپ خود می‌توانید آن را ارتقا دهید. (البته باید به دفترچه مشخصات و طرز استفاده آن مراجعه کنید تا دریابید شکاف کارت اکسپرس آن از چه نوع است) همچنین می‌توانید سوکت یواس‌بی‌3 را از طریق کارت گسترش پی‌سی‌آی اکسپرس (PCI Express expantion card) به رایانه دسکتاپ خود اضافه کنید.

 

پایانه‌های پی‌سی‌آی اکسپرس که به رنگ سفید هستند، روی مادربورد رایانه‌های دسکتاپ موجود هستند. پس از اتصال این نوع کارت، درگاه‌های اتصال یواس‌بی‌3 در قسمت پشت رایانه در دسترس شما قرار می‌گیرند. برخی از این‌گونه کارت‌ها سوکت‌های یواس‌بی‌3 داخلی نیز دارند. بیشتر اوقات پیش از متصل کردن خود کارت یواس‌بی به رایانه باید گرداننده‌های نرم‌افزاری مربوط به آن را نصب کنید. بنابراین پیش از هر کاری لوح فشرده همراه کارت یواس‌بی را در گرداننده (درایو) نوری سیستم خود قرار داده و مراحل نصب آن را دنبال کنید. اگر از سیستم لینوکسی استفاده می‌کنید، پشتیبانی از یواس‌بی‌3 در آن بصورت تعبیه شده وجود دارد و نیازی به نصب نرم‌افزار گرداننده ندارید. کارت‌هایی که گرداننده‌های نرم‌افزاری برای سیستم عامل OSx مک اپل را داشته باشند، بسیار نادر و کمیابند. پس از نصب درایور، رایانه را خاموش کرده و از برق درآورید. حال کیس رایانه را در وضعی بخوابانید تا بتوانید براحتی کارت یواس‌بی‌3 را داخل آن نصب کنید. در کنار کیس را باز کنید، یک شکاف پایانه پیدا کرده و در قسمت پشت رایانه از داخل کیس پیچ مربوط به درپوش فلزی مربوط به آن شکاف پایانه را باز کنید.

 

خیلی با دقت بخش اتصال کارت یواس‌بی را در بالا و در امتداد شکاف پایانه پی‌سی‌آی اکسپرس قرار داده و با فشار ملایم انگشتان دست روی 2 انتهای بورد (مدار الکترونیکی) به داخل شکاف پایانه فشار دهید. حالا با پیچ بورد کارت یواس‌بی‌3 را روی کیس بسته و در جایش محکم کنید. اتصال کابل برق مولکس (Molex) یا ساتا (Sata) را متصل کنید. درب کناری کیس رایانه را بسته و آن را روشن کنید. در این مرحله ویندوز باید کارت و گرداننده‌های نرم‌افزاری آن را بصورت خودکار شناسایی کند.

 

تکمیل و اتمام کار
برای راحتی استفاده شما می‌توانید یک هاب (hub) یواس‌بی داخلی تهیه کرده و آن را داخل کیس رایانه در یکی از محل‌های نصب دیسک سخت و درایوهای نوری در جلوی کیس رایانه نصب کرده و کابل اتصالش را از داخل کیس به یکی از درگاه‌های اتصال داخلی کارت یواس‌بی‌3 متصل کنید. این آسان‌ترین راه دسترسی به سوکت‌های یواس‌بی‌3 است و این نوع هاب‌های یواس‌بی گاهی درگاه کارت حافظه‌خوان نیز دارند که بسیار مفید است. بنابر این پیش از خرید کارت یواس‌بی‌3 مطمئن شوید که حتما حداقل یک درگاه اتصال یواس‌بی داخلی داشته باشد.

رمزهای عبور ضعیف همیشه خطرساز بوده اند و خواهند بود. برای اینکه بتوانید شانس هکرها در زمینه نفوذ به حساب های آنلاین خود را کاهش دهید ابتدا باید بدانید که یک رمز عبور خوب، چیست. رمز عبور قوی حداقل ۱۱ کاراکتر دارد و شامل حروف انگلیسی کوچک و بزرگ، اعداد، و کاراکترهای خاص (مثل &) است. اما در آن سو، یک رمز عبور ضعیف ۸ کاراکتر یا کمتر طول دارد و فقط از حروف کوچک تشکیل شده.

برای اینکه ایده ای از تفاوت بین این دو در زمینه امنیتی پیدا کنید، با فرض اینکه دار و دسته هکرها با یک کامپیوتر فوق سریع بتوانند در هر ثانیه ۱۰۰ میلیارد تلاش برای حدس زدن رمز شما کنند، این وضعیت ها را خواهیم داشت.

• رمزی کوتاه که از ۶ حرف کوچک و تصادفی تشکیل شده، در ۱ ثانیه کشف می شود.
• رمز عبور طولانی متشکل از ۱۱ (یا بیشتر) حرف تصادفی، در ۱۱ ساعت هویدا می شود.
• رمز عبور ۱۱ حرفی متشکل از حروف کوچک و بزرگ تصادفی، در ۲ و نیم سال کشف می شود.
• رمز عبور طولانی با ۱۱ کاراکتر متشکل از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و کاراکترهای خاص، در ۵۰۰ سال کشف می شود.

با در نظر داشتن موارد فوق، ۱۰ نکته برای انتخاب و استفاده از رمزهای امن را برای تان می آوریم:

1-اطلاعات خصوصی را به عنوان رمز به کار نبرید. بسیاری افراد از نام سگ یا فرزندشان استفاده می کنند ولی اگر هکرها شما را بشناسند و یا از فیسبوک به اطلاعات شما پی ببرند، کارتان ساخته است.

2-از رمزهای رایج استفاده نکنید. شرکت امنیتی Sophos فهرستی از ۵۰ رمز رایج که هکرها همیشه امتحان شان می کنند را منتشر کرده. رایج ترین آنها شامل “۱۲۳۴۵۶″، کلمه “password” و “qwerty” هستند.

3-هیچ کلمه تکی یا جفتی را که در دیکشنری می یابید استفاده نکنید. زیرا هکرها همیشه از نرم افزارهایی استفاده می کنند که می توانند کلمات موجود در دیکشنری ها را تست کنند. همچنین از معادل های ظاهری مسخره ای مثل ۵ به جای S (مثال pa55word) نیز استفاده نکنید. تفاوت های دیگری ایجاد کنید که هکرها و نرم افزارهای شان قادر به پیش بینی آنها نباشند.

۴-استفاده از رمزهای ۱۱ یا ۱۲ رقمی باید کافی باشد ولی انستیتو SANS که یک سازمان تحقیقات امنیتی است می گوید حدقل ۱۵ کاراکتر استفاده کنید.

5-از دریای حروف و کاراکترها بیشترین استفاده را کنید، یعنی حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و کارکترهای خاص، همگی را به کار بگیرید. البته برخی سایت ها امکان استفاده از کاراکترها را نمی دهند ولی سایت های مهمی مثل زیرمجموعه های گوگل، حتی امکان استفاده از فاصله بین حروف را هم به شما خواهند داد.

6-یک راه برای ساختن رمزی بلند که یادآوری آن هم آسان باشد، به کار گرفتن عبارت های کامل است مثل “WhoDaresWins”. راه دیگر استفاده از حروف اول یک عبارت قابل حفظ کردن و بلند است به این صورت که حرفی کوچک، حرف بعدی بزرگ و به همین شکل الی آخر، تمام حروف اول آن عبارت استفاده شوند.

7-وقتی یک رمز بلند و پیچیده ساختید، می توانید برای امن تر کردن آن از یک قطعه چند حرفی مثل B52 یا M&S استفاده کنید. مثلا WhoDaresWins تبدیل شود به WhoDaresWinsB52.

8- تغییر دادن رمزها معمولا به سردرگمی می انجامد، به خاطر سپردن رمزهای جدید سخت است و آدم را از تغییر منصرف می کند. ولی این، تغییری است که تا حدی ضرورت دارد. یک راه برای ساده سازی آن این است که به انتهای رمز فعلی عدد مربوط به سال جاری (میلادی یا شمسی) را اضافه کنید.

9-اگر رمزهای زیادی دارید، از برنامه هایی نظیر LastPass یا RoboForm استفاده کنید. اینها با کدگذاری و ذخیره رمز شما در محلی امن، و وارد کردن خودکار رمزها در صفحات وب، از زحمت شما می کاهند. با این حال برای خود این برنامه ها نیاز به یک رمز اصلی هست که برای آن دیگر چاره ای جز به خاطر سپاری ندارید.

۱۰-برای اینکه از میزان امن بودن یک رمز اطلاع حاصل کنید، می توانید آن را در صفحه تستی نظیر Gibson Research به محک بگذارید. ولی به خاطر داشته باشید که اگر کامپیوتر شما توسط یک keylogger آلوده شده باشد آن وقت هکر نا به کار می تواند تمام رمزهایی را که وارد می کنید در اختیار داشته باشد، و فرقی نمی کند آنها چقدر امن باشند. به همین دلیل مهم است که رمزهای مختلفی برای سایت های مختلف به کار ببرید.

متخصصان امنیت و کاربران حرفه ای، همیشه روتکیت ها را به عنوان یک تهدید بزرگ در نظر می گیرند و در صدد مقابله با آنها هستند. اما کاربران عادی که شاید اطلاعات کافی در زمینه امنیت نداشته باشند، یا اصلا این روتکیت ها را نمی شناسند و یا در صورت شناخت نسبی نیز راه های مقابله با آنها را نمی دانند.

اما به صورت ساده باید گفت که روتکیت یک بدافزار است که توانایی مخفی سازی خود و فعالیتش هایش را در سیستم هدف دارد. ممکن است شما هم در حال حاضر به یک روتکیت آلوده باشد و روح تان هم خبر نداشته باشد. روتکیت ها هر روز قدرتمندتر و ناشناس تر می شوند. در واقع این کار را نویسندگان آنها با کشف روش های جدید انجام می دهند. این روش ها نیز در سایت های زیرزمینی به فروش گذاشته می شوند. تا جایی که دولت ها نیز به مشتریان آنها تبدیل شده اند. در هر صورت داشتن آگاهی نسبت به این نوع از بدافزارها می تواند به شما کمک شایانی در جهت تشخیص و مقابله با آنها بکند. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را در جهت شناخت، شناسایی و مقابله با روتکیت ها به شما ارائه دهیم…..

همانطور که گفتیم یکی مهمترین شاخصه های روتکیت ها، قدرت مخفی سازی آنها از دید کاربر و سیستم های حفاظتی است. تا جایی که ممکن است ماه ها و سال ها بدون هیچگونه علائمی در کامپیوترتان به فعالیت خود ادامه دهند. در این حالت هکرها می توانند برای انجام مقاصد مورد نظر خود از کامپیوترتان استفاده کنند. حتی اگر کامپیوتر شما حاوی اطلاعات مهم و حساسی هم نباشد ( که در اکثر مواقع اینطور نیست )، هکرها می توانند از آن برای انجام کارهای دیگری استفاده کنند. مثلا برای انجام عمل BitCoin Mining که این روزها با توجه به افزایش قیمت بیت کوین، توجه هکرهای بسیار زیادی را به سوی خود جلب کرده است.

توضیح: بیت کوین نوعی پول دیجیتال است که به صورت غیر متمرکز فعالیت می کند و امکان انتقال پول بدون واسطه را فراهم می آورد. اما BitCoin Mining به عملی گفته می شود که طی آن فردی در یک معدن بیت کوین به مقدار زیادی بیت کوین دست پیدا می کند و همه آنها به حسابش واریز می شود. برای انجام این کار هر چقدر که کامپیوتر شما از لحاظ سخت افزاری قدرتمندتر باشد، احتمال اینکه زودتر بیت کوین ها را پیدا کنید بیشتر است. هکرها نیز برای انجام این کار لشکری از کامپیوترها را به کار می گیرند تا به عنوان معدنچی بیت کوین برای آنها کار کنند. اطلاعات بیشتر را در پایان مطلب ببینید.

از دیگر مواردی که هکرها از سیستم شما سو استفاده می کنند، ارسال هرزنامه و انجام حملات “عدم سرویس دهی توزیع شده ( DDOS ) ” می باشد. قبلا هم گفتیم که روتکیت ممکن است آنتی ویروس یا فایروال شما را نیز دور بزنند. اما با داشتن یک نرم افزار امنیتی قدرتمند و آپدیت شده، این احتمال کاهش می یابد.

اما روتکیت ها چگونه خود را به این شکل پنهان می کنند؟ پاسخ به این سوال زیاد سخت نیست. آنها سعی می کنند تا کدها خود را با کدهای سیستم عامل در سطوح پایین ادغام کنند و با انجام این کار می توانند تمام درخواست های سیستم مثل خواندن فایل ها، به دست آوردن لست پردازش های در حال اجرا و مواردی از این دست را ردیابی کنند. سپس این درخواست ها بررسی شده و هر موردی که اشاره ای به فایل ها یا فعالیت های روتکیت داشته باشند، در میانه راه حذف خواهند شد.

البته تکنیک های دیگری نیز وجود دارند که در برخی روتکیت ها  مشاهده پیشرفته تر می شوند. این روتکیت ها کدهای مخرب خود را به پردازش های سالم تزریق می کنند و با انجام این کار می توانند از حافظه اختصاص داده شده به پردازش مذکور در جهت انجام فعالیت های مخرب خود استفاده کنند. همچنین این کار باعث می شود تا روتکیت ها در برابر آنتی ویروس ها ضعیف تر که در سطوح بالاتر سیستم فعالیت کرده و سعی در ردیابی فعالیت های سطوح پایین تر سیستم عامل نمی کنند، پنهان بمانند.

حتی در صورتی که یک آنتی ویروس بتواند روتکیت را شناسایی کند، بدافزار سعی در غیر فعال سازی و یا پاک کردن فایل های مهم آنتی ویروس خواهد کرد. روتکیت های قدرتمندتر از تکنیک های پیشرفته تری نیز استفاده خواهند کرد. یکی از این تکنیک ها live-bait fishing نام دارد. در این روش یک فایل خاص توسط روتکیت ایجاد می شود که توسط آنتی ویروس شناسایی خواهد شد. به محض اینکه آنتی ویروس به فایل مذکور دسترسی پیدا کند، روتکیت تلاش خواهد کرد تا آنتی ویروس را غیر فعال کرده و از اجرای مجدد آن در آینده جلوگیری کند. با خواندن این بخش حتما متوجه شده اید که روتکیت ها تا چه حد می توانند قدرتمند، پیشرفته و خطرناک باشند.

اما چگونه می‌توان با روتکیت ها مقابله کرد؟ همانطور که گفتیم روتکیت ها بسیار پیچیده هستند و اگر فکر می کنید که می‌توان آنها را مثل تروجان ها داخل یک فلش درایو با یک Shift + Delete پاک کرد، سخت در اشتباه هستید. این کار باید به نرم افزارهای امنیتی قدرتمند سپرد. آنتی ویروس ها معمولی نمی توانند کمک زیادی به شما بکنند. در عوض اگر یک برنامه امنیتی قدرتمند داشته باشید که بتواند به صورت دائم فایل های مهم سیستمی را رصد کند، می توانید با خیال آسوده تری به کارتان ادامه دهید. در واقع این برنامه ها، فعالیت های لایه‌ی سیستم عامل را با لایه های پایین تر مقایسه می کنند و در صورتی که متوجه تغییرات مشکوک شوند، با دقت بیشتری آن ها را بررسی خواهند کرد تا علت آنها مشخص شده و روتکیت را به دام بیاندازند. این روزها نیز که فناوری کلاود کامپیوتینگ به برنامه های امنیتی اضافه شده است تا قدرت شناسایی و دقت آنها بالاتر برود.

دومین چیزی که یه برنامه امنیتی قدرتمند باید داشته باشد، توانایی دفاع از خود در برابر حملات روتکیت است. در بالا هم اشاره کردیم که روتکیت ها ممکن است به آنتی ویروس حمله کنند و آن را غیر فعال کرده و یا از بین ببرند. اگر آنتی ویروس قابلیت Self-Protection داشته باشد، می تواند از خودش دفاع کند و به این راحتی از صحنه خارج نشود.

اما آخرین موردی که در هنگام انتخاب آنتی ویروس خود باید مد نظر داشته باشید. آنتی ویروس شما قدرت پاکسازی بالایی داشته باشد. توجه داشته باشید که پاکسازی با حذف فرق دارد. هنگامی که از پاکسازی صحبت می کنیم منظور ما این است که آنتی ویروس بتواند کدهای مخربی که به یک فایل تزریق شده اند را پاکسازی کند. این مورد هنگامی نمود بیشتری پیدا می کند که بحث ما در مورد یک فایل حیاتی سیستم عامل باشد. چون در اینجا اگر فایل مذکور به جای پاکسازی، حذف شود، سیستم عامل از کار خواهد افتاد.

برای انتخاب یک برنامه امنیتی و قدرتمند نیز می توانید تست هایی که توسط موسسه های معتبر مثل av-comparatives یا av-test تهیه می شوند مراجعه کنید.

زمانی که برای اولین بار نام لپ تاپ بر سر زبان ها افتاد، شاید به نظر نمیرسید که روزی بتواند به چنین محبوبیتی دست پیدا کند. بازار گسترده و انتخاب های فراوانی مانند لپ تاپ ها، نتبوک ها و اولتراپرتابل ها کار را برای خریداران سخت کرده و حالا باید اولترابوک ها را نیز به لیست خرید اضافه کرد. اسم جدیدی که احتمالا به زودی زیاد به گوش مان خواهد خورد. بنابراین بد نیست کمی بیشتر با داستان اولترابوک ها آشنا شویم.


بخش سوم: یافتن دشواری ها فعلی سایت

برخی سئوکاران تمام کوشش خویش را می‌کنند که سایت هیچ گونه پیام خطا و مشکلی نداشته باشد. بعضی دیگر اصلاً به خطاهای سایت توجهی نمی‌کنند. خطاهای سایت امروزه بر روی سئو کارایی زیادی می‌گذارند. با توجه به اینکه سایت‌هایی که در صفحه نخست گوگل به نمایش در می‌آیند به شدت به رعایت کلیه توصیه‌های گوگل توجه دارند. عدم دقت در برطرف کردن خطاهای سایت می‌تواند منجر به گرفتن رتبه پایین‌تر نسبت به رقبا شود.

برای اجتناب از بروز خطا در سایت در کدنویسی سایت دقت لازم را انجام دیتا و قبل از آنکه برای سایت تبلیغات کنید، مطمئن باشید که هیچ خطایی در کدنویسی سایت هستی ندارد.


هنگام بررسی خطاهای سایت به این نکات توجه کنید:

• خطای 404 در سایت را اصلاح کنید.


• خطای 302 redirects را به 301 redirects تبدیل کنید


• محتوای تکراری را در سایت خویش مکشوف و ویرایش کنید.


نکته: رابط کاربری و آسانی در دسترسی به بخش‌ها و محصولات گوناگون در سایت تاثیر بسیار نکویی در سئو دارد. گوگل به سایت‌هایی که تجربه کاربری نکوداشتن دارند، اهمیت فوقانی می‌دهد.


مطالب مرتبط: تفاوت رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) در طراحی وب سایت


بخش چهارم : افزایش سرعت سایت

نرم انگیزه ها مدیریت محتوا یا CMS بر روی سرعت سایت تاثیر زیادی دارد. صفحات سایت باید در کمتر از 3 ثانیه بارگذاری شود. این 3 ثانیه برای سایت‌های ایرانی باید طبق کمینه سرعت اینترنت محاسبه شود. سایت‌هایی مثل Gtmetrix برای بررسی علل ذیل بودن سرعت به شما کمک خواهند کرد.


نکته : استفاده از فریم ورک AMP می‌تواند کارایی بسیار فوقانی در سرعت سایت داشته باشد و پیشنهاد می‌شود حتما متعلق به استفاده کنید.


مطالب مرتبط: افزایش سرعت سایت برای درمان سئو


بخش پنجم: سئو داخلی فروشگاه اینترنتی

یک فروشگاه اینترنتی می‌تواند داری شمار جنجال کالا باشد. شمار بسیار کالا باعث می‌شود که شما ناچار باشید برای هر کالا محتوایی برای روشنگری کالا و موارد این چنینی ایجاد کنید و این موضوع باعث می‌شود که شمار صفحات سایت به شدت بالا رود. سئو فروشگاهی  بدون پروا کافی به سئو درونی افزایش شمار صفحات سایت در نهایت می‌تواند به ضرر سایت تمام شود. برای جلوگیری از این جستار و پیشروی کردن رتبه سایت و صفحات همهنگام با اضافه کردن بر شمار صفحات سایت به نکات پایین پروا کنید:

• در هر صفحه (صفحه محصول، صفحه توضیحات، صفحه سنجش اجناس و ...) از کلمات کلیدی به صورت بهینه شده استفاده کنید.

• ساختار سایت را به صورتی برپایی کنید که کاربر به‌راحتی از صفحه اصلی سایت به صفحه محصول مورد عقیده منتقل شود.

• کوشش کنید به صفحات سایت لینک درونی پیوسته برپایی کنید.

• کاربری سایت را لغایت جای شدنی ساده کنید (کاربر در لحظه تصمیم به خرید در حداقل زمان و با بیشینه سه کلیک محصول را خریداری کند)

• طراحی سایت به‌صورت ریسپانسیو (برای امکان نمایش در موبایل تبلت و تلویزیون هوشمند)

• امکان نمایش نظرات مخاطبان سایت

• استفاده از Rich Snippets مخصوصاً برای صفحه اصلی سایت و محصولات کلیدی فروشگاه

• افزودن امکان پیوستگی با شبکه‌های اجتماعی در سایت


بخش ششم: تست سئو سایت

ابزارهایی مانند گوگل وبمستر به سادگی و به‌صورت کاملاً مجانی به شما امکان می‌دهد که میزان کلیک بر روی صفحات گوناگون سایت را به صورت تفکیک شده بر پای بست، کلیدواژه جستجو شده، بررسی کنید.

برای دستیابی به بهترین نتیجه شما همواره باید کلیدواژه‌هایی را که بیشترین فروش برای سایت را فراهم می‌آورند، معرفی کنید. برخی مواقع عدم فروش کالا در یک کلید واژه به‌دلیل عدم تبلیغ مناسب و برخی مواقع به علت عدم به کارگیری سئو به‌صورت بنیادین است. با یافتن نرخ تبدیل هر کدام از کلید واژه‌های اصلی سایت می‌توان برای اصلاح و ویرایش صفحات سایت برنامه‌ریزی کرد.

سایت گوگل آنالیتیکس می‌تواند برای این منظور به شما کمک کند.

زمانی که یک کمپانی ایده ی خاص خود را به محصول تبدیل کرده و به بازار عرضه میکند باید منتظر تقلید دیگر شرکت ها نیز باشیم. در مورد اولترابوک ها هم همین طور است، حامی این پروژه یعنی پدرخوانده ی بزرگ، اینتل، با دسته ای از خصوصیات منحصر به فرد، این محصولات را به بازار معرفی کرده است.

زمان زیادی از معرفی اولترابوک ها نگذشته و شاید لازم باشد با خصوصیات این لپ تاپ های نازک آشنا شوید. اولترابوک ها برخلاف نت بوک ها دارای ویژگی های خاص تعریف شده ای نبودند دارای یک مجموعه از خصوصیات هستند که توسط اینتل تعریف شده است. و در صورتی که نتوانند این خصوصیات را برآورده کنند جز این دسته محسوب نمی شوند.

اولترابوک, اولترابوک چیست

برخی از ویژگی های زیر برای اولترابوک ها، در نظر گرفته شده است:
- لپ تاپ هایی با صفحه نمایش 13 اینچی که ضخامت آنها از 18 میلیمتر بیشتر نیست.

- حداقل عمر باتری 5 ساعته که قرار است تا سال 2013 به 10 ساعت زمان آماده برای کار افزایش پیدا کند.

- سرعت بالای بوت شدن آنها که با استفاده از یک فلش مموری جاسازی شده در چیپ اینتل، میسر شده است و پشتیبانی از فناوری Intel Rapid Start.

- داشتن وای-فای

-قیمت اولیه ای معادل 999 دلار یا کمتر. بنابراین اولترابوک ها قرار است که لپ تاپ هایی باریک، قدرتمند و ارزان باشند.

با وجود همه ی این مزایا، به نظر نمیرسد که اولترابوک ها بتوانند انقلاب بزرگی در این زمینه ایجاد کنند. آنها در واقع لپ تاپ های نازکی با همان نمایشگرها و کیبورد هستند. هنوز نمیتوان قابلیت چند لمسی بودن نمایشگر را در اولترابوک ها دید و حتی وایرلس 3G هم برای آنها اختیاری است.

شاید جالب باشد اگر بدانید که AMD نیز قابلیت ساخت آنها را ندارد زیرا طبق تعریف گفته شده اولترابوک ها باید دارای فناوری Intel Rapid Start باشند که متعلق به شرکت اینتل است.

آیا خصوصیات گفته شده برایتان آشنا نیست؟ بله، تبلت ها! اگرچه نمیتوان از نام تبلت برای اولترابوک ها استفاده کرد، اما میتوانیم به تعریف دقیق تری دست پیدا کنیم. میتوان گفت که اولترابوک ها تبلت هایی هستند که کوشیده اند برخی مزایای لپ تاپ ها را نیز حفظ کنند، ویژگی هایی مانند نمایشگر بزرگ تر، سرعت سخت افزاری بالاتر و رابط کاربری بهتر برای وارد کردن متن.

اولترابوک, اولترابوک چیست

اولترابوک‌ دقیقا چیست؟
اولترابوک ها نوعی لپ‌تاپ نازک (با ضخامت کمتر از ۲۰ میلی‌متر) و سبک بوده و هدف از ساخت آن‌ها، دست‌یابی به کالایی با قیمت کم و کارایی بالا می‌باشد. کسی که این کالا را رواج داده، کسی نیست جز اینتل و تصمیم دارد کامپیوتر بعدی شما اولترا بوک باشد. اولترابوک‌ها به واسطه‌ی پردازنده‌های کم مصرف سندی بریج اینتل، کارت گرافیک‌های داخلی مجتمع اینتل، SSD به عنوان درایو دائم، و تمرکز بر روی طراحی و نمای بیرونیشان شناخته می‌شوند. اگر هریک از ویژگی‌های مذکور شما را یاد مک‌بوک ایر اپل می‌اندازد، پس درست فکر کرده‌اید زیرا اکثر اولترابوک‌ها از نظر بسیاری از فاکتورها از جمله وزن و طراحی به تقلید از مک‌بوک طراحی می‌شوند و همچنین با ساخت آن‌ها سعی می‌شود تا با تبلت‌های مبتنی بر ARM رقابت شود.

علاوه بر آنچه ذکر شد، اصطلاح “اولترابوک” یک اصطلاح تجاری است که کلاس جدیدی از لپ‌تاپ‌های اینتل را توصیف می‌کند و به گونه‌ای طراحی می‌شوند تا قیمتی زیر ۱۰۰۰دلار داشته باشند بدون اینکه کیفیت و عملکرد قربانی قیمت پایین شود. از طرف دیگر، نازک‌ بودن اولترابوک‌ها، می‌تواند کم شدن پورت‌ها را به دنبال داشته باشد و ممکن است بسیاری از تجهیزاتی که لپ‌تاپ‌های معمولی و گران قیمت دارند، اولترابوک‌ها نداشته باشند. مثلا DVD رایتر، پورت‌های USB متعدد، HDMI، پورت‌های اترنت یا هر پورت اضافی دیگر که شما انتظار دارید لپ‌تاپ‌های ویندوزی آن‌ها را داشته باشند.

اولترابوک‌ به درد چه کسانی می‌خورد؟
در حال حاضر، اولترابوک‌ها برای کسانی مناسب است که به دنبال یک لپ‌تاپ نازک و سبک با سیستم عامل ویندوز و قیمت مناسب می‌گردند. برخی از تولید کنندگان، سعی بر این دارند تا قیمت اولترابوک‌ها را زیر ۱۰۰۰ دلار نگه دارند. اگر شما شخصی هستید که می‌توانید قابل حمل بودن را فدای پورت‌ها کنید، و اگر به مک‌بوک علاقمندید ولی به یک لپ تاپ مبتنی بر ویندوز نیاز دارید، اولترابوک گزینه‌ی مناسبی برای شما می‌باشد. بد نیست بدانید اپل به شما اجازه می‌دهد بر روی مک‌بوک خود ویندوز نصب کنید ولی به خاطر آن، هیچ هزینه‌ای از محصولش کم نمی‌کند.

با این حال اگر شما به پورت‌های بیشتر یا ویژگی‌های دیگر مثلا نمایشگرها و کیبوردهای متفاوت  نیاز دارید، ارزشش را  دارد که نگاهی به اولترابوک‌های سامسونگ، Asus, HP, توشیبا، و لنوو بیاندازید. از طرف دیگر، لپ‌تاپ‌های ضخیم‌تر و سنگین‌تر با پورت‌های بیشتر و همان سخت‌افزار که تمرکز کمتری بر روی طراحی آن‌ها شده است، با همان قیمت قابل دسترس می‌باشند. با این توصیفات، جواب این سوال که “آیا اولترابوک برای من مناسب است یا خیر؟” را باید خودتان متناسب با نیازتان و کارهایی که قصد دارید انجام دهید بگویید. اگر دوست داشتید، در قسمت نظرات  این مطلب به ما و دیگر خوانندگان پیچ‌گوشتی بگویید آیا اولترا بوک به درد شما می‌خورد یا خیر؟ چرا؟

اولترابوک, اولترابوک چیست

اولترابوک‌ها چقدر قیمت خواهند داشت؟
اکثر پردازنده‌های سندی‌بریج اینتل که در نسل کنونی اولترابوک‌ها عرضه می‌شوند تقریبا پر سرعت هستند و SSDها نیز عملگرهای جامد هستند. برخی از تجهیزات به گونه‌ای توسط تولید کننده به کار گرفته شده‌اند تا در هزینه صرفه‌جویی شود. اکثر اولترابوک‌ها مجهز به گرافیک داخلی اینتل هستند بنابراین نباید انتظار قدرت اجرای بازی‌های سه‌بعدی را داشته باشید. اکثر اولترابوک‌ها با رم ۴ گیگابایت عرضه می‌شوند که برای اکثر فعالیت‌ها مناسب به نظر می‌رسند ولی نه برای وقتی که شما قصد داشته باشید بارگذاری‌های ویدئویی یا تبدیل‌های صوتی با حجم بالا انجام دهید.

این‌گونه گفته می‌شود که اولترابوک‌های فعلی در بازار، دارای مشخصات نرمالی هستند. آن‌ها لپ‌تاپ‌هایی هستند که پاسخ‌گوی اکثر کارها، تفریحات و فعالیت‌های چندرسانه‌ای (مالتی‌مدیا) هستند. اگر شما زندگیتان آنلاین سپری می‌شود، اولترابوک برای شما بین قیمت، قابلیت حمل و عملکرد، نوعی تعادل برقرار می‌کند. البته همانطور که گفته شد، نمی‌توان آن را جایگزین کامپیوتر دسکتاپ کرد یا از آن به عنوان یک سیستم گیمینگ (بازی) حرفه‌ای استفاده کرد.

نتیجه، آیا من باید اولترابوک بخرم؟
اگر لپ‌تاپ‌های فعلی برای شما سنگین هستند و قصد دارید گجتی با قابلیت حمل بهتر و سبک‌تر داشته باشید، اولترابوک گزینه‌ی مناسبی برای خرید است. اگر شما مدام در حال سفرید و اکثر فعالیت‌های شما شامل تایپ کردن، نت‌گردی، جست‌وجو یا دیگر کارهای سبک است، خرید اولترابوک بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. اگر قابلیت حمل و طراحی اصلا برای شما مهم نیستند، بهتر است پول بیشتری خرج کنید و لپ‌تاپی با مشخصات بهتر و سریع‌تر تهیه کنید.

البته من به شما توصیه می‌کنم که کمی صبر کنید تا ببینید امسال، چگونه نسل این گجت‌ها توسعه خواهند یافت و چه مدل‌های جدید‌تری در ماه‌های آینده وارد بازار خواهند شد و قیمت‌ها چگونه خواهند بود. خیلی از اولترابوک‌های در نمایشگاه CES 2012 مورد بررسی قرار گرفتند. بد نیست سرچی بکنید و در مورد آن‌ها اطلاعاتی کسب کنید. مدل‌هایی که به زودی عرضه خواهند شد، با پردازنده‌های بهتر، اجزاء سریع‌تر و صفحه نمایش بزرگ‌تر و حتی قیمت پایین‌تر ارائه می‌گردند.

فلش مموری ها راهی ارزان و ساده برای پشتیبان گیری از اطلاعات و جابجایی داده ها بین کامپیوترها هستند. اما از آنجایی که روزانه استفاده از پردازش ابری و اینترنت بیسیم گسترش پیدا می کند، فلش مموری ها آن استفاده گذشته خود را از دست می دهند. احتمالا شما هم الان در کشوی میزتان چند فلش مموری دارید که چندان مورد استفاده قرار نمی گیرند؟ اگر می خواهید نفس تازه ای به فلش مموری های خود بدهید، در پست امروز چند روش استفاده غیرمعمول اما مفید را بشما آموزش خواهیم داد ...

1. نصب توزیعی از لینوکس
اگر از استفاده کنندگان یا دوستداران لینوکس باشید می دانید که اغلب توزیع های لینوکس را می توان از طریق دیسک زنده یا Live CDs بدون نیاز به نصب کامل و تنها از طریق بوت از روی لوح فشرده اجرا کرد. در سال های اخیر این روند به سوی ساخت USB ها به جای CD ها رفته است. شما می توانید برنامه ها و توزیع لینوکس دلخواهتان را انتخاب کرده و آنها را دانلود و برروی فلش مموری خود انتقال دهید و از طریق آن به تست و یا نصب و ایجاد سیستم عامل لینوکس برروی کامپیوترتان اقدام کنید. این کار سریع تر و لذت بخش تر از نصب از طریق CD هاست. فلش مموری ها حجم بیشتری از اطلاعات را می توانند در خود جای دهند و برای نصب توزیع های حجیم بسیار مناسب می باشند.

2. بوت یک سیستم عامل پایدار
اگر چیزی بیش از یک سیستم عامل زنده برروی فلش مموری خودتان نیاز دارید تا تمامی تغییرات را برروی دیسک قابل حمل خود داشته باشید، می توانید چندین توزیع را مستقیما برروی فلش مموری خود نصب کنید. از این طریق می توانید سیستم عامل خودتان را برروی کامپیوتر دیگران بالا آورده و استفاده کنید، همچنین به اطلاعات و فایل هایی که ایجاد کرده اید بعلاوه برنامه هایی که برروی سیستم عاملتان نصب کرده اید دسترسی داشته باشید. Pen Drive Linux یکی از این گزینه هاست که می‌توانید از طریق آن به این کار اقدام کنید. هرچند اکنون بسیاری از توزیع های عمده مانند اوبونتو این امکان را به شما داده اند که سیستم عامل را برروی فلش مموری خود نصب و استفاده کنید.

3. اجرای نرم افزارهای قابل حمل
درباره نرم افزارهای قابل حمل بارها شنیده اید. برنامه هایی که بدون نیاز به نصب برروی سیستم عامل قابل اجرا می باشند. سایت Portable Apps به کاربران ویندوز این اجازه را می دهد که برنامه های مورد علاقه خودشان را بدون نیاز به نصب و بوت ویندوز خودشان اجرا نمایند. از دیگر سرویس هایی که به ارائه نرم افزارهای قابل حمل می پردازند می توان به Liber Key و Win Pen Pack اشاره کرد.

4. استفاده به عنوان رم
در مواردی که کامپیوتر شما سرعت نامناسبی به دلیل کمبود رم دارد و فلش یا فلش مموری هایی با فضای آزاد بسیاری در اطراف شما هست می توانید از این فلش مموری ها به عنوان رم کامپیوتر استفاده نمایید تا سرعت کامپیوتر شما تا حدودی افزایش یابد و در مدیریت نرم افزارها بهتر عمل کنید. مایکروسافت Ready Boost را برای اینکار فراهم آورده تا بتوانید فلش مموری خودتان را به عنوان رم به کامپیوتر اضافه کرده و از آن استفاده کنید.

فلش ممـوری, پارتیشن بندی دیسک سخت

5. پارتیشن بندی دیسک سخت
نصب نرم افزار Parted Magic برروی فلش مموری به شما این امکان را می دهد که از طریق USB درایو خود بتوانید به پارتیشن بندی و تغییر سایز پارتیشن ها بپردازید. پارتیشن بندی در حال اجرای سیستم عامل کار نسبتا خطرناکی است و ممکن است باعث ازبین رفتن برخی اطلاعات شما گردد اما پارتیشن بندی از طریق بوت و بدون اجرای سیستم عامل این ریسک را از بین خواهد برد. (البته همیشه باید مراقب اطلاعات در حین پارتیشن بندی بود و نمی توان احتمال از بین رفتن اطلاعات را صفر دانست)

6. بازی ها
نصب بازی برروی فلش مموری را نمی توان به عنوان نرم افزارهای قابل حمل یاد کرد، برخی از بازی ها را می توانید بر روی فلش مموری نصب کنید و بدون در نظر گرفتن خرابی سیستم عامل و ترس از دست دادن مراحل ذخیره شده بازی کنید. (به یاد داشته باشید که سیستم عامل ها باید یکی باشند) همه بازی ها این قابلیت را ندارند، یکی از بازی های موفق که این امکان را ارائه داده است Minecraft است.

7. فایل ها را امن و خصوصی نگه دارید
شما می توانید کل فلش مموری خودتان را به پارتیشنی رمزگذاری شده تبدیل کنید تا بتوانید فایل ها و اطلاعات مهم خودتان را درون آن بصورت امن نگهداری کنید. همچنین می توانید بر روی فایل هایتان رمزعبور گذاشته تا دسترسی به آنها تنها با وارد کردن رمزعبور امکان پذیر باشد.

8. رمزگذاری برای ورود به سیستم عامل
اگر فکر می کنید که رمز عبور گزینه امنی برای کامپیوترتان نیست و برای امن کردن بیشتر اسکنر بیومتریک نیز ندارید، نگران نباشید، گزینه های جایگزینی نیز وجود دارد. تنها کار مورد نیاز این است که فلش مموری خودتان را به کلید تبدیل کنید! با اینکار بدون اتصال فلش مموری شما به کامپیوتر امکان ورود به سیستم عامل وجود نخواهد داشت. اگر از ویندوز استفاده می کنید می توانید از predator استفاده کنید. البته این نرم افزار تنها راه تبدیل فلش مموری به کلید ویندوز نیست.

9. نجات کامپیوتر آلوده
این امکان نیز وجود دارد که بر روی فلش مموری آنتی ویروس نصب کنید تا از طریق آن ویروس ها، نرم افزارهای مخرب و تروجان ها را شناسایی و از بین ببرید. برای اینکار پیشنهاد ما استفاده از AVG یا Kaspersky است.

10. همگام سازی خودکاری فایل ها
احتمالا شما نیز مانند اغلب کاربران فایل ها را با کپی و پیست به فلش هاستان منتقل می کنید. Sync Toy و Sync Back SE دو نرم افزاری ویندوزی برای این کار هستند. Good Sync 2 Go هم برای سیستم عامل های مک قابل استفاده است.

نتیجه گیری
با اینکه استفاده از فلش مموری ها برای جابجایی اطلاعات به دلیل استفاده از اینترنت و پردازش های ابری کمتر شده است اما این قطعات، ابزاری فوق العاده برای بوت سیستم عامل های دلخواه، نصب آنها و همچنین تعمیر کامپیوتر می باشند. این ابزار هرساله با کاهش قیمت در برابر افزایش حجم ذخیره سازی ابزاری مناسب برای این فعالیت ها هستند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.