قالب های فارسی وردپرس 8

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 8

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

رسوایی دیگری از فیسبوک؛ اسپاتیفای و نتفلیکس به پیام خصوصی کاربران دسترسی داشتند

ظاهرا داستان نقض حریم خصوصی کاربران توسط فیسبوک پایانی ندارد؛ براساس آخرین خبرها، اسپاتیفای و نتفلیکس نیز اجازه‌ی دسترسی به پیام‌های خصوصی کاربران را داشته‌اند.

به‌نظر می‌رسد که همکاری فیسبوک با برخی غول‌های بزرگ فناوری، گسترده‌تر از آن است که پیشتر افشا شده بود. تاکنون خبرهای مختلفی در مورد رسوایی‌های فیسبوک‌ منتشر شده؛ اما ظاهرا آخرین خبرها حاکی از آن است که شرکت‌هایی همچون اسپاتیفای  و نتفلیکس نیز به پیام‌های خصوصی کاربران دسترسی داشته‌اند. 

نشریه‌ی نیویورک تایمز در مقاله‌ای جنجالی، به بررسی ابعاد موضوع همکاری فیسبوک با شرکت‌های بزرگ فناوری برای اشتراک‌گذاری داده‌های کاربران پرداخته است. ظاهرا براساس برخی اسناد داخلی فاش‌شده‌‌ی، فیسبوک با برخی شرکت‌های بزرگ همچون اپل، آمازون، مایکروسافت، اسپاتیفای و نتفلیکس همکاری تجاری تنگاتنگی داشته است. به‌نظر می‌رسد با وجود تمام تعهداتی که فیسبوک پذیرفته بود تا داده‌های کاربران را حفاظت کند، در برخی از این قراردادها، کماکان فیسبوک حریم خصوصی کاربران را رعایت نمی‌کند و برخی شرکت‌های بزرگ، به داده‌های کاربران این شبکه‌ی اجتماعی دسترسی دارند.  
facebook

گابریل جی ایکس دنس، مایکل لافورجیا و نیکولاس کانفسور درمقاله‌ی جنجالی نیویورک تایمز به این موضوع پرداخته‌اند: «اسناد و همچنین مصاحبه‌های انجام‌شده با حدود ۵۰ کارمند سابق فیسبوک و شرکت‌های تجاری همکار، نشان می‌دهد فیسبوک با وجود موضوعات مطرح‌شده در مورد حفاظت از داده‌‌‌های کاربران، کماکان به برخی از شرکت‌ها اجازه‌ی دسترسی به داده‌های کاربران را می‌دهد. همچنین، از مصاحبه‌کنندگان سوالاتی در مورد میزان رضایت یا عدم رضایت فیسبوک از توافق‌نامه سال ۲۰۱۱ با کمیسیون تجارت فدرال پرسیده شد. طبق این توافق‌نامه، فیسبوک برای اشتراک‌گذاری داده‌های کاربران باید به‌صورت صریح از آن‌ها سوال کند. 

در مجموع، باتوجه به اسناد مربوطه، به‌نظر می‌رسد که بیش از ۱۵۰ شرکت که بیشتر آن‌ها در حوزه‌ی فناوری فعالیت دارند و شرکت‌هایی همچون فروشگاه‌های خرده‌فروشی آنلاین یا سایت‌های سرگرمی تا شرکت‌های خودروسازی و اصحاب رسانه‌ هستند؛ توافقاتی برای دسترسی به داده‌های کاربران فیسبوک با این شبکه‌ی اجتماعی داشته‌اند. اسناد و مدارک از درخواست به‌اشتراک گذاری داده‌های صدها میلیون‌ کاربر ها در هر ماه خبر می‌دهد. برخی از این قراردادها مربوط به سال ۲۰۱۰ میلادی هستند و برخی از این توافق‌ها تا سال ۲۰۱۷ و برخی حتی تا سال ۲۰۱۸ نیز همچنان فعال بوده‌اند». 

براساس گزارش منتشر‌شده از سوی نیویورک‌تایمز و وال‌استریت‌ژورنال در ابتدای سال جاری میلادی نیز، فیسبوک کماکان داده‌ها‌ی کاربران را در اختیار شرکت‌هایی که با آن‌ها قرارداد داشته، قرار می‌داده است و این اشتراک‌گذاری در شرایطی انجام می‌‌شود که کاربران از این موضوع بی‌اطلاع هستند.  اشتراک‌گذاری‌ها شامل موارد ذیل می‌شود: 

    • دسترسی اپل به شماره تماس کاربران فیسبوک و اطلاعات واردشده به تقویم آن‌ها. حتی اگر کاربران به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها را غیرفعال کرده باشند، روند به‌اشتراک‌گذاری به‌عنوان بخشی از قرارداد همکاری، انجام می‌شود. اپل در گفتگویی با نشریه‌ی تایمز اعلام کرد که نسبت به این موضوع بی‌اطلاع بوده و خبر نداشته که اجازه‌ی دسترسی به داده‌های کاربران را نداشته است.
    • دسترسی آمازون به نام و اطلاعات تماس کاربران. براساس توافق‌نامه‌ای که در حال حاضر غیرفعال شده، آمازون به نام و اطلاعات تماس کاربران دسترسی داشته است. آمازون درباره‌ی نحوه‌ی استفاده از این داده‌ها توضیحی ارائه نداده و تنها به ذکر این نکته بسنده کرده که به‌صورت مناسبی، از داده‌ها استفاده کرده است. کشمیر هیل از نویسندگان وب‌سایت Gizmodo، در توییتر خود به این نکته اشاره کرده که ممکن است آمازون از داده‌ها برای مبارزه با تقلب استفاده کرده باشد.
    • دسترسی بینگ، موتور جستجوی مایکروسافت به نام و سایر اطلاعات مربوط به پروفایل کاربری. مایکروسافت ادعا می‌کند که این داده‌ها را حذف کرده است و به آن‌ها دسترسی ندارد. فیسبوک هم ادعا می‌کند که فقط داده‌های عمومی کاربران در دسترس مایکروسافت قرار گرفته است.
  • دسترسی نتفلیکس، اسپاتیفای و رویال بانک کانادا به پیام‌های خصوصی کاربران در فیسبوک. 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.